GREJANJE GASOM PDF

Prvi početci ALFA-GAS TERM doo datiraju još od godine kada je izrada i montaža kućnih instalacija centralnog grejanja kao i kućnih gasnih. “Energetika” d.o.o. obaveštava svoje korisnike da su zbog pucanja magistralnog toplovoda u Ulici Milice Srećković bez grejanja ostali potrošači iz sledećih ulica. Gasna oprema: Grejanje na gas, plinske peći, sporeti, frizideri, rasveta, plinske boce, liveno posudje, gorionici, alati na gas i plin- Beograd.

Author: Shaktitilar Julkis
Country: Djibouti
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 5 September 2015
Pages: 424
PDF File Size: 2.94 Mb
ePub File Size: 7.98 Mb
ISBN: 948-4-98202-295-5
Downloads: 81107
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bralar

Ako ti je “pakao na tavanu”, gasoj onda jednostavno ne montiras na tavan obican bojler, samo bez termoizolacije? I da hoces li je popravljati i imas li nameru da prosirujes postrojenje tj da je prilagodis i ya grejanje neke manje sobe recimo?

Izvinite ako pitam glupost, laik sam u tim elektricnim radovima, a jos usput i zensko! Nego javlja se drugi problem neinformisanosti.

Interesantno je videti i ovaj podatak: Posalji broj fona majstora za busenje mozda to bude u opticaju. Naravni da je razlog nesto drugo!! Ja sam ozbiljno odlucio da se time pozabavim do sledece zime!! Da li je netko od forumasa sam napravio toplinsku pumpu? Ventilacija i klimatizacija-teorija i praksa Autor: Juce na -6C poklopac sahte je bio topao. O tome sam vec pisao.

  ICD UX523F PDF

ToplifikacijaPhotoshop

Imam uredjaje koji su ugradjeni g i jos su u funkciji. Centralno grejanje Gas, grejanje, klimatizacija Grejanje grejanje hala grejanje na gas grejanje visokih ggrejanje grejanje za industriju instalacije za grejanje sistem grejanje. Hteo bi da ugradim tp voda-zrak,odakle poceti! Treba racunati na protok vode od 0,5 do 1,5 l u sekundi.

Naravno nisam izmisljao toplu vodu vec samo ovaj projekat dovesti do kraja uz pocene nedoumice i probleme koji su bili. Zalosno je sto takvi podatci nisu dostupni svakom. Umesto da varite cevi za flansu zalemite na krajeve cevi MS prikljucke sa spojnim navojem. Nase balkanske zemlje nemaju ni grejanjee poduzetnika koji je pravi profesionalac. Unapred hvala Zoran Novi Sad. Kao da je na njih pao sneg a ne led.

Moja kotlovnica je od sada pa ubuduce: Ko je nekad isao na Fruskogorski maraton po kisnom vremenu gaslm o kakvoj se zemlji radi. Nego reci nam da li ces i dalje ucestvovati na forumu? Da li je moguce ovde instalirati pumpu voda-voda? Ako je tako, koje su cene i sta znace oznake 48X,61X? Ovo sve sa toplotnom pumpom je OK. Da li se mora puno prepravljati sadasnja instalacija grejanja koja se sastoji od elektro kotla, pumpe, ekspanzione posude, razvoda na radijatore i jednan krug podnog grejana u kupatilu.

Trebas izmedju kw i kw topline za citavu godinu, to mozes podjeliti sa 4 ili 5, i onda znas koliko bi TP potrosila struje. Imam vec veliku potraznju u BiH i HR. Za domacinstvo je najbolje izbjegavati takve sisteme.

  BLOOD MOON BY ALYXANDRA HARVEY PDF

EKO-TERM SENTA – Main company info

Vakumirao sistem provjerio pustanje sistema i napunio freonom, i pustio u rad kompresor. Odluci se za nesto, greejanje to je ono, samo za to sam i trazio savet, sta mi je sve potrebno. Nadam se da cemo nesto vise saznati iz tog uputstva.

Ali opet ponavljma samo nisko temperaturno grijanje! Interesuje me informativnokarakteristike. Pozdrav gtp-mann, ako moze nekoliko pitanja: Plasiranje toplotne pumpe se iskljucivo vrsi na otvorenom prostoru, obicno pored kuce ili u dvoristu.

Moja VTC 12 “trune”. Grijanje je radijatorsko, pumpom grijem vodu do grejabje a ako sobni termostat nije zadovoljan ovom temperaturom ukljucuju se el grijaci 18kW i griju dok se sobni termostat ne iskljuci, Naravno ovih 50 C je vise nego dovoljno sada u ovom prelaznom periodu za zagrijavanje kuce.

Recimo od grejnje prema zapadu.

Ziveo sam u Subotici do